אינדקס אתרים - מדברים - קינוחים ותבשילים

עוגת גבינה היא עסק לא פשוט: מפרידים ביצים, מקציפים חלבונים לקצף יציב אבל עדיין רך ולא נוקשה. מקפלים בעדינות. אופים עם אדים, בהתחלה בחום של טאבון ואז בחום נמוך. לא תמיד בטוחים מתי היא מוכנה, ולפעמים, אפילו כשהיא מוכנה, גבוהה, שחומה ויפהפייה בתנור, היא מחליטה לקרוס כשמוציאים אותה החוצה, והופכת לחביתת גבינה בגובה של מופלטה.

 

עוגת הגבינה הבאה תמיד מצליחה. היא טעימה בטירוף, פשוטה במובן הטוב של המילה, והכנתה קלה כל כך - אפילו לא צריך תנור.

 

אפשר להכין אותה גם בגרסה דלת קלוריות וטעימה.

 

חומרים

לגבינה:
לביסקוויטים: 
לזיגוג שוקולד: 

אופן ההכנה

1. מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג, חלב וסוכר לקבלת קרם יציב. 2. מקפלים פנימה גבינה לקבלת תערובת אחידה. 3. טובלים ביסקוויטים בקפה (שהתקרר) ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית. יוצקים מעל את מחצית הקרם ומיישרים. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומכסים ביתרת הקרם. מיישרים את פני הקרם ומעבירים את העוגה למקפיא לשעתיים להתקשות. 4. מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה, יוצקים על שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מצננים מעט ויוצקים על העוגה הקפואה. מעבירים למקרר לשעתיים נוספות לפני ההגשה. 

פינת הדיאט
למלית מערבבים חפיסת אינסטנט פודינג וניל עם 2 כוסות חלב 1% שומן ומניחים ל-10 דקות להסמכה. מערבבים פנימה 500 גרם גבינה 3% שומן ו-3-2 כפות סוכר. מרכיבים באותו אופן (אפשר עם ביסקוויטים ללא סוכר) ומוותרים על זיגוג השוקולד — במקומו מפזרים שוקולד מריר מגורר דק (5-4 קוביות יספיקו לכיסוי פני התבנית). מצננים 4 שעות לפני ההגשה.

 
 

 

 

בניית אתר בחינם

במידה ואתה רוצה לבנות אתר בחינם, תוכל להתנסות באחת מהמערכות שלנו לבניית אתרים בחינם, בחר עיצוב והתחל לבנות אתר לעסק שלך
 
מצד שמאל תוכלו לראות מגוון עיצובים שתוכלו לבחור לאתר הסלולרי החדש שתבנו בזופ בדקות הקרובות
 
לאחר שתכנסו למערכת הניהול תחשפו לאפשרויות רבות לניהול התוכן באתר, תקבלו קוד QR ייחודי לאתר שלכם, תוכלו לנהל דפי תוכן, מפות, טפסים ועוד..
 
לחץ כאן לבניית אתר בחינם

החבילות של זופ

זופ מציעה שירותי פרימיום, לניהול אתר המובייל שלך.  שימוש בדומיין שלך, אחסון ברמה גבוהה , קידום באינדקס אתרים שלנו ועוד...

 

 
לחץ כאן לצפייה בחבילות של זופ