אינדקס אתרים - מדברים - עוגת

את המתכון הזה כדאי לגזור ולשמור עד חג השבועות. התוצאה היא עוגת גבינה מושלמת במראה ומיוחדת לאוהבי השוקולד, קלה להכנה ומתוחכמת בטעמיה.

חומרים

לקלתית:
למלית:
לגנאש:

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את הקלתית: מקציפים חמאה עם סוכר במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח, קקאו ומלח וממשיכים לערבל עד שמתקבל בצק.
  3. מרדדים את הבצק ומניחים על בסיס ודפנות התבנית. מקפיאים שעה.
  4. אופים את הקלתית כ-25 דקות אפייה עיוורת.
  5. מורידים את חום התנור ל-170 מעלות.
  6. בינתיים מכינים את המלית: מערבבים את שני סוגי הגבינה בקערת מיקסר עם וו גיטרה (לא מקצף). מוסיפים סוכר בהדרגה, את הביצים אחת אחת ולבסוף ג'ינג'ר.
  7. אופים שוב: יוצקים את המלית לתוך הקלתית האפויה ומחזירים לתנור. מניחים כלי חסין חום עם מים בתחתית התנור (כדי למנוע היווצרות קרום קשה על העוגה). אופים כ-25-20 דקות. מוציאים מהתנור.
  8. מכינים את הגאנש ומגישים: מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  9. יוצקים את הגנאש על עוגת הגבינה, מקררים ומגישים.

 

 

בניית אתר בחינם

במידה ואתה רוצה לבנות אתר בחינם, תוכל להתנסות באחת מהמערכות שלנו לבניית אתרים בחינם, בחר עיצוב והתחל לבנות אתר לעסק שלך
 
מצד שמאל תוכלו לראות מגוון עיצובים שתוכלו לבחור לאתר הסלולרי החדש שתבנו בזופ בדקות הקרובות
 
לאחר שתכנסו למערכת הניהול תחשפו לאפשרויות רבות לניהול התוכן באתר, תקבלו קוד QR ייחודי לאתר שלכם, תוכלו לנהל דפי תוכן, מפות, טפסים ועוד..
 
לחץ כאן לבניית אתר בחינם

החבילות של זופ

זופ מציעה שירותי פרימיום, לניהול אתר המובייל שלך.  שימוש בדומיין שלך, אחסון ברמה גבוהה , קידום באינדקס אתרים שלנו ועוד...

 

 
לחץ כאן לצפייה בחבילות של זופ