אינדקס אתרים - בישולים מעולם אחר - עוגיות מקרון

זמן הכנה: שעתיים | רמת קושי: קשה | כשר פרווה

החומרים (60 עוגיות):
½3 כוסות (300 גרם) שקדים מולבנים טחונים
½2 כוסות (300 גרם) אבקת סוכר
7 (220 גרם) חלבונים
½1 כוסות (300 גרם) סוכר
1/3 כוס (75 מ"ל) מים
צבע מאכל טבעי

אופן ההכנה:

1. טוחנים את השקדים הטחונים ואבקת הסוכר במעבד מזון. מנפים את התערובת.

מקרונים - מסננים את השקדים
 
מסננים את השקדים. ככל שפירורי השקדים דקים יותר, המרקם יהיה עדין יותר
 | 
צילום: כפיר חרבי

2. מעבדים את התערובת עם חצי מכמות החלבונים במעבד מזון עם וו גיטרה. מזליפים טיפה מצבע המאכל לתערובת.

מקרונים - צובעים את תערובת השקדים
 
צובעים את השקדים בצבע מאכל טבעי. טיפה אחת, לא יותר
 | 
צילום: כפיר חרבי
מקרונים - השקדים הצבועים
 
השקדים הצבועים. רואים? הצבע נותן עבודה
 | 
צילום: כפיר חרבי

3. מחממים בסיר את הסוכר והמים. כשהסירופ מגיע לטמפרטורה של 108 מעלות מתחילים להקציף במערבל מזון את החלבונים הנותרים. כשהסירופ מגיע לטמפרטורה של 118 מעלות מוסיפים אותו בהדרגה לקציפת החלבונים ומקציפים עד קבלת קצף יציב.

מקרונים - מוזגים את הסירופ לחלבון
 
מוזגים את הסירופ לחלבון בזהירות רבה
 | 
צילום: כפיר חרבי

4. מקפלים את תערובת השקדים אל קציפת החלבונים עם הסירופ עד קבלת תערובת אחידה (אל תפחדו לשבור את הקצף, זה בסדר).

מקרונים - מערבבים את השקדים והחלבונים
 
מערבבים את השקדים והחלבונים. אל תפחדו להיות אינטנסיביים
 | 
צילום: כפיר חרבי

5. מזלפים מהתערובת עיגולים על גבי משטח סיליקון או נייר אפייה בעזרת שק זילוף וצנתר. מניחים לייבוש במשך 50 דקות.

6. אופים את המקרונים במשך 16-12 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.

מקרונים - זילוף
 
הזילוף. עם דף סיליקון כזה זה יוצא פיקס
 | 
צילום: כפיר חרבי

מלית לימון

זמן הכנה: 30 דקות, זמן קירור: שעתיים | רמת קושי: בינוני | כשר חלבי

החומרים:
4 (225 גרם) ביצים
¼1 כוסות (240 גרם) סוכר
1 כף קליפת לימון, מגוררת
1/2 כוס מיץ לימון
350 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
¼1 כוסות (100 גרם) שקדים מולבנים טחונים

אופן ההכנה:

1. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד את הביצים, הסוכר, קליפת הלימון ומיץ הלימון עד טמפרטורה של 83 מעלות.

2. מקררים את התערובת ל-60 מעלות ומעבירים למעבד מזון. מתחילים בעיבוד התערובת ומוסיפים בהדרגה את החמאה עד קבלת תערובת אחידה.

3. מעבירים את המלית למקרר למשך שעתיים. מוציאים מהמקרר, מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב. מזלפים את המלית בשכבה אחידה בין כל שני מקרונים.

 
 

בניית אתר בחינם

במידה ואתה רוצה לבנות אתר בחינם, תוכל להתנסות באחת מהמערכות שלנו לבניית אתרים בחינם, בחר עיצוב והתחל לבנות אתר לעסק שלך
 
מצד שמאל תוכלו לראות מגוון עיצובים שתוכלו לבחור לאתר הסלולרי החדש שתבנו בזופ בדקות הקרובות
 
לאחר שתכנסו למערכת הניהול תחשפו לאפשרויות רבות לניהול התוכן באתר, תקבלו קוד QR ייחודי לאתר שלכם, תוכלו לנהל דפי תוכן, מפות, טפסים ועוד..
 
לחץ כאן לבניית אתר בחינם

החבילות של זופ

זופ מציעה שירותי פרימיום, לניהול אתר המובייל שלך.  שימוש בדומיין שלך, אחסון ברמה גבוהה , קידום באינדקס אתרים שלנו ועוד...

 

 
לחץ כאן לצפייה בחבילות של זופ