הי לכולם! מי כאן מתכנן לפתוח מקום חדש בתחום המזון והקולינריה. מי כאן אוהב להאכיל אנשים, לארח ולבשל? חלק מהחוויה הכוללת של אכילה במסעדה כוללת גם כלים נקיים ומבריקים, על מנת לתת לסועד תחושה שהמקום נקי ואסתטי. אני מציע לכם לפנות לחברת ב.פ.ר, שמציעה מגוון רחב של ציוד למסעדות ולמטבחים השונים, ולקנות מהם מדיחי כלים תעשייתיים איכותיים. מניסיון אני יכול לומר שהמדיח חסכוני מאוד במים וחשמל, ועושה עבודה מצוינת בניקוי כלים קשים במהירות. בהצלחה! |
בניית אתר בחינם
החבילות של זופ
|